Milyen egy jó könyv?

Milyen egy jó könyv? – tettük fel a kérdést a Nicolae Bălcescu Román Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium tanulóinak, hogy a jövő nemzedéke hogyan vélekedik a Gutenberg-hagyományok tovább örökítéséről és fejlesztéséről.

Best Print Hungary 2018

2018-ban is megrendezésre került a hazai nyomdászat legrangosabb versenye a Best Print Hungary 2018, melyen 16 cég és 2 oktatási intézmény 104 kiadványa nevezett a versenyre. A Dürer Nyomda a zsűri különdíját nyerte meg a Fedezd fel a környezeted! Élménygyűjtő album című könyvvel.

Hess András Díj 2018

A Nyomda- és Papíripari Szövetség 2018. május 11-én Gyulán megrendezett közgyűlésén adták át az idei Hess András díjakat. A díjat azon személyek szakmai tevékenységének elismeréseként nyújtják át, akik jelentős mértékben hozzájárultak a jelölő cég sikereinek eléréséhez. Az idei évben Vendrinszkyné Szarvas Edit a CTP művezetője kapta a díjat.

GPwA – Zöld Nyomda díj 2017

GPwA – Zöld Nyomda díj 2017 Alapítása óta immár hetedik alkalommal került kiosztásra a GPwA (Green Printworld Award) Nyomdavilág Zöld díj azok között a nyomdaipari szereplők között, akiknek előremutató környezettudatos gondolkodásmódja és a fenntarthatóság iránti elkötelezettséget tanúsító intézkedései példaértékűek.

Hess András Díj 2017

Hess András díj 2017 A Nyomda- és Papíripari Szövetség 2017. május 25-én Nyíregyházán megrendezett közgyűlésén adták át az idei Hess András díjakat. A díjat azon személyek szakmai tevékenységének elismeréseként nyújtják át, akik jelentős mértékben hozzájárultak a jelölő cég sikereinek eléréséhez. Az idei évben Zsótér Ferenc kötészeti dolgozó kapta a díjat.

Best Print Hungary 2017

Idén is megrendezésre került a hazai nyomdászat legrangosabb versenye a Best Print Hungary 2017, melyen 19 pályázó cég és 5 iskola, 109 terméke közül 8 kategóriában hirdettek győzteseket.

Magyar Brands 2016

A MagyarBrands program magyar vonatkozású, kiváló márkákat díjaz immáron hetedik éve. Olyan márkákat, amelyek a magyar szellemi munka méltó képviselői hazánkban és határainkon kívül is. Az elmúlt évek bizonyították, hogy a díj nem csak elismerés, hanem aktív segítséget is jelent a fogyasztóknak, az ügyfeleknek és a partnerek munkájában is.

Hess András Díj 2016

A Nyomda- és Papíripari Szövetség 2016. október 18-án Győrben megrendezett közgyűlésén adták át az idei Hess András díjakat. A díjat azon személyek szakmai tevékenységének elismeréseként nyújtják át, akik jelentős mértékben hozzájárultak a jelölő cég sikereinek eléréséhez. Az idei évben Krizsán Mihály gépmester kapta a díjat.

GPwA – Zöld Nyomda díj 2016

Alapítása óta immár hatodik alkalommal került kiosztásra a GPwA (Green Printworld Award) Nyomdavilág Zöld díj azok között a nyomdaipari szereplők között, akiknek előremutató környezettudatos gondolkodásmódja és a fenntarthatóság iránti elkötelezettséget tanúsító intézkedései példaértékűek.

Újra Superbrand lett a Dürer Nyomda!

A Superbrands a Dürer Nyomdát újra a legkiválóbb üzleti márka díjával jutalmazta. Köszönjük! Idén kilencedik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország 14 tagú Szakértői Bizottsága a Business Superbrands Díjakat. A bizottság döntése alapján a a Dürer Nyomda Kft. elnyerte a Business Superbrands 2016 elismerést.

A Dürer Nyomda ismét MagyarBrands díjas!

A MagyarBrands olyan hazai márkákat díjaz, amelyek a magyar vállalkozások méltó képviselői lehetnek határainkon belül és kívül, emellett a hazai és nemzetközi piacon olyan értékeket képviselnek, amelyek a megbízhatóságot és a minőséget tanúsítják.

Papírmánia Verseny díjátadó!

A helyi fordulók eredményhirdetése után került sor a Nyomda- és Papíripari Szövetség által szervezett Papírmánia Országos Rajzverseny díjátadó ünnepségére, amelyet december 4-én 15 órai kezdettel rendeztek meg Budapesten, a Bartók Pagony Könyvesboltban.

GPwa Zöld Díj
2015

A 2011 évi bevezetést követően az idén immár ötödik alkalommal került átadásra a Nyomdavilág szakmai folyóirat által kiírt Nyomdavilág Zöld Díj elismerés.
A Dürer Nyomda mindig is fontosnak tartotta mindennapi működésében a környezetvédelmet.

Papírmánia gyulai fordulójának eredményhirdetése

A győztes pályaművek ismertetése ünnepélyes keretek között történt
2015. október 2-án a Mogyoróssy János Városi Könyvtárban.
A díjakat a Dürer Nyomda ügyvezetője, Fekete Viktor adta át a gyerekeknek.
Díjazottak listája:

Országos rajzverseny gyulai fordulója

A papír környezetbarát. Mi tudjuk. Ők nem. Bizonyítsuk be együtt!
Légy Te is Papírmániás és csatlakozz a rajzpályázathoz!

Szép Magyar Könyv 2014
verseny

A 86. Ünnepi Könyvhéten adták át a Szép Magyar Könyv 2014 verseny elismeréseit.
A Dürer Nyomda által készített kiadványokkal a könyvkiadók az alábbi elismeréseket nyerték el.

Hess András díj
2015

A Nyomda- és Papíripari Szövetség 2015. május 15-én Kerekegyházán megrendezett  Közgyűlésén adták át az idei Hess András díjakat.
Az idei évben Nagy Lászlóné kötészeti művezető kapta ezt a rangos kitüntetést.

Best Print Hungary
2015

A hazai nyomdászat legrangosabb szakmai megmérettetésére, a Best Print Hungary 2015 Versenyre 32 nevező 117 terméke érkezett ebben az évben.

Nyomdavilág Zöld Díj
2014

A 2011. évi bevezetést követően az idén immár negyedik alkalommal került átadásra a Nyomdavilág szakmai folyóirat által kiírt Nyomdavilág Zöld Díj elismerés.
A Dürer Nyomda mindig is fontosnak tartotta mindennapi működésében a környezetvédelmet.

Pro Typographia 2014
verseny

A hazai nyomdászat legrangosabb szakmai megmérettetésére, a Pro Typographia Versenyre 13 kategóriában 23 nevező 85 terméke érkezett ebben az évben.

Újdonság a piacon!
Keltsd életre a füzeted!

A Dürer Nyomda és a Mozaik Kiadó új füzetcsaládokat mutat be a hazai irodaszer piacon!

A kiváló minőségű iskolai füzetekhez okostelefonra és táblagépre telepíthető – oktatást segítő – 3D animációkat és játékokat is kínálunk!

Szép Magyar Könyv 2013
verseny

A 85. Ünnepi Könyvhét nyitónapján adták át a Szép Magyar Könyv 2013 verseny elismeréseit. A Dürer Nyomda által készített kiadványokkal a könyvkiadók az alábbi elismeréseket nyerték el.

Ismét elnyertük a Business Superbrands címet!

Az üzleti szférát jól ismerő neves és elismert szakemberekből álló független szakértői bizottság értékelése alapján, a Dürer Nyomda 2014-ben ötödszörre is birtokolhatja a megtisztelő Business Superbrands címet.

Dürer Gyűrű elismerés 2013
Bécsi Sándor

A Dürer Gyűrű elismerést a nyomda azon munkavállalói kapják meg, akik lelkiismeretes szakmai munkájukkal jelentősen hozzájárultak a Társaság eredményes működéséhez.

A gyűrű aranyból készül, a vállalat logója található rajta.
A díj odaítéléséről minden évben a szakszervezet képviselői valamint a nyomda menedzsmentje dönt, titkos szavazással.

Egyedülálló gyulai siker a MagyarBrands díjazottaknál

Három gyulai cég, a Gyulai Várfürdő Kft., a Dürer Nyomda Kft. és a Gyulahús Kft. vezetője vehette át a MagyarBrands díjat a fürdővárosi polgármesteri hivatalban csütörtökön délelőtt megtartott ünnepségen. A fővároson kívül egyetlen település sem tudott hasonló sikert elérni a kiíráson.