A megrendelőink által előkészített könyvek digitális állományait CD, DVD adathordozón vagy FTP szerveren tudjuk fogadni, emellett továbbra is feldolgozzuk a hagyományos filmen érkezett anyagokat.

CTP formakészítés

A CTP (Computer To Plate) technológia 2006. májusában került bevezetésre a nyomdában. A jelenlegi legkorszerűbb megoldást jelentő berendezések filmkészítés nélkül teszik lehetővé az ofszet nyomólemezek kidolgozását. A KODAK Creo cég által szállított thermo CTP levilágító segítségével jobb minőségű lemezek készíthetők rövidebb átfutási idővel. Az új technológia lehetőséget kínál a KODAK Creo cég által kifejlesztett Staccato rácsozás alkalmazására a nyomtatás során. A CTP berendezés közvetlen (online) összeköttetéssel rendelkezik a Heidelberg CD nyomógéppel az előfestékezési adatok pontos átadása érdekében.

CTP formakészítési gépparkunk

  • Kodak Creo termo CTP berendezés:
    PRINERGY EVO PDF-JDF alapú munkafolyamat-vezérlő
  • KODAK MATCHPRINT INKJET 800 szín és kilövés proofer
  • KODAK TRENDSETTER 800 II QUANTUM lemezlevilágító, hívógéppel

Color menedzsment

A CTP formakészítés és a nyomtatás összehangolásra kerül a color menedzsment elveit szem előtt tartva.

Hagyományos formakészítés

Montirozó munkatársaink Magyarország egyik legfelkészültebb film montírozó csapatát alkotják, az elmúlt évek során többször kivívták megrendelőink őszinte elismerését. A kész montírungot a pozitív ofszetlemezre felhelyezve történik a nyomólemez másolása, UGRA ellenőrző skála segítségével.

Hagyományos formakészítési gépparkunk

  • COPYPLATE (950/2 MH5 KA) ofszetlemez-másológép
  • O.V.I.T. ofszetlemez-előhívógép