Hírek

Főoldal/Hírek

Milyen egy jó könyv?

Milyen egy jó könyv? – tettük fel a kérdést a Nicolae Bălcescu Román Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium tanulóinak, hogy a jövő nemzedéke hogyan vélekedik a Gutenberg-hagyományok tovább örökítéséről és fejlesztéséről.

GPwA – Zöld Nyomda díj 2018

A nyolcadik alkalommal kiírt GPwA pályázatra 2018-ban 23 szervezet (19 nyomda, 2 csomagolóanyag-gyártó és 2 papírkereskedő) nyújtott be pályázati dokumentációt. A GPwA zsűrije 2018. október 5-én hozta meg döntését az idei díjakról, melyeket 2018. október 16-án a Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesülettel közösen megrendezett Környezettudatos szakmai napon megtartott „zöld” minikonferencia keretében adták át, köztük a Dürer Nyomda Kft.-nek is.

Best Print Hungary 2018

2018-ban is megrendezésre került a hazai nyomdászat legrangosabb versenye a Best Pr phim sex hentai strictlygirlz A Dürer Nyomda a zsűri különdíját nyerte meg a Fedezd fel a környezeted! Élménygyűjtő album című könyvvel.

Hess András Díj 2018

A Nyomda- és Papíripari Szövetség 2018. május 11-én Gyulán megrendezett közgyűlésén adták át az idei Hess András díjakat. A díjat azon személyek szakmai tevékenységének elismeréseként nyújtják át, akik jelentős mértékben hozzájárultak a jelölő cég sikereinek eléréséhez. Az idei évben Vendrinszkyné Szarvas Edit a CTP művezetője kapta a díjat.

GPwA – Zöld Nyomda díj 2017

GPwA – Zöld Nyomda díj 2017 Alapítása óta immár hetedik alkalommal került kiosztásra a GPwA (Green Printworld Award) Nyomdavilág Zöld díj azok között a nyomdaipari szereplők között, akiknek előremutató környezettudatos gondolkodásmódja és a fenntarthatóság iránti elkötelezettséget tanúsító intézkedései példaértékűek.

Hess András Díj 2017

Hess András díj 2017 A Nyomda- és Papíripari Szövetség 2017. május 25-én Nyíregyházán megrendezett közgyűlésén adták át az idei Hess András díjakat. A díjat azon személyek szakmai tevékenységének elismeréseként nyújtják át, akik jelentős mértékben hozzájárultak a jelölő cég sikereinek eléréséhez. Az idei évben Zsótér Ferenc kötészeti dolgozó kapta a díjat.

Magyar Brands 2016

A MagyarBrands program magyar vonatkozású, kiváló márkákat díjaz immáron hetedik éve. Olyan márkákat, amelyek a magyar szellemi munka méltó képviselői hazánkban és határainkon kívül is. Az elmúlt évek bizonyították, hogy a díj nem csak elismerés, hanem aktív segítséget is jelent a fogyasztóknak, az ügyfeleknek és a partnerek munkájában is.

Hess András Díj 2016

A Nyomda- és Papíripari Szövetség 2016. október 18-án Győrben megrendezett közgyűlésén adták át az idei Hess András díjakat. A díjat azon személyek szakmai tevékenységének elismeréseként nyújtják át, akik jelentős mértékben hozzájárultak a jelölő cég sikereinek eléréséhez. Az idei évben Krizsán Mihály gépmester kapta a díjat.

GPwA – Zöld Nyomda díj 2016

Alapítása óta immár hatodik alkalommal került kiosztásra a GPwA (Green Printworld Award) Nyomdavilág Zöld díj azok között a nyomdaipari szereplők között, akiknek előremutató környezettudatos gondolkodásmódja és a fenntarthatóság iránti elkötelezettséget tanúsító intézkedései példaértékűek.

Go to Top