Hírek

GPwA – Zöld Nyomda díj 2022

A tizenkettedik alkalommal kiírt GPwA pályázatra 2022-ben 23 szervezet (15 nyomda, 3 csomagolóanyag-gyártó, 1 papírgyártó és 4 papírkereskedő) nyújtott be pályázati dokumentációt. A GPwA zsűrije 2022. október 19-én hozta meg döntését az idei díjakról, melyeket 2022. október 27-én a Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesülettel közös szervezésben, az Aquaticum Debrecen Termál & Welness konferenciatermében tartott zöld minikonferencia keretében adták át köztük a Dürer Nyomdának is!

Best Print Hungary 2022

2022-ben ismét kiosztásra kerültek a Best Print Hungary díjak. Rendhagyó módon idén a 2019-ben és 2021-ben készült nyomdai termékek díjait osztották ki. A Dürer Nyomda Kft.-t 4 kategóriában díjazták. Minden munkatársunknak köszönjük a munkáját! További információk: http://www.fedprint.hu/article/best-print-hungary

GPwA – Zöld Nyomda díj 2019

A kilencedik alkalommal kiírt GPwA pályázatra 2019-ben 22 szervezet (18 nyomda, 2 csomagolóanyag-gyártó és 2 papírkereskedő) nyújtott be pályázati dokumentációt. A GPwA zsűrije 2019. október 3-án hozta meg döntését az idei díjakról, melyeket 2019. október 16-án a Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesülettel közösen megrendezett Környezettudatos szakmai napon megtartott „zöld” minikonferencia keretében adták át, köztük a Dürer Nyomdának Kft.-nek is.

Milyen egy jó könyv?

Milyen egy jó könyv? – tettük fel a kérdést a Nicolae Bălcescu Román Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium tanulóinak, hogy a jövő nemzedéke hogyan vélekedik a Gutenberg-hagyományok tovább örökítéséről és fejlesztéséről.

GPwA – Zöld Nyomda díj 2018

A nyolcadik alkalommal kiírt GPwA pályázatra 2018-ban 23 szervezet (19 nyomda, 2 csomagolóanyag-gyártó és 2 papírkereskedő) nyújtott be pályázati dokumentációt. A GPwA zsűrije 2018. október 5-én hozta meg döntését az idei díjakról, melyeket 2018. október 16-án a Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesülettel közösen megrendezett Környezettudatos szakmai napon megtartott „zöld” minikonferencia keretében adták át, köztük a Dürer Nyomda Kft.-nek is.

Best Print Hungary 2018

2018-ban is megrendezésre került a hazai nyomdászat legrangosabb versenye a Best Pr phim sex hentai strictlygirlz A Dürer Nyomda a zsűri különdíját nyerte meg a Fedezd fel a környezeted! Élménygyűjtő album című könyvvel.

Hess András Díj 2018

A Nyomda- és Papíripari Szövetség 2018. május 11-én Gyulán megrendezett közgyűlésén adták át az idei Hess András díjakat. A díjat azon személyek szakmai tevékenységének elismeréseként nyújtják át, akik jelentős mértékben hozzájárultak a jelölő cég sikereinek eléréséhez. Az idei évben Vendrinszkyné Szarvas Edit a CTP művezetője kapta a díjat.

GPwA – Zöld Nyomda díj 2017

GPwA – Zöld Nyomda díj 2017 Alapítása óta immár hetedik alkalommal került kiosztásra a GPwA (Green Printworld Award) Nyomdavilág Zöld díj azok között a nyomdaipari szereplők között, akiknek előremutató környezettudatos gondolkodásmódja és a fenntarthatóság iránti elkötelezettséget tanúsító intézkedései példaértékűek.

Hess András Díj 2017

Hess András díj 2017 A Nyomda- és Papíripari Szövetség 2017. május 25-én Nyíregyházán megrendezett közgyűlésén adták át az idei Hess András díjakat. A díjat azon személyek szakmai tevékenységének elismeréseként nyújtják át, akik jelentős mértékben hozzájárultak a jelölő cég sikereinek eléréséhez. Az idei évben Zsótér Ferenc kötészeti dolgozó kapta a díjat.

Go to Top