GPwA – Zöld Nyomda díj 2017

Alapítása óta immár hetedik alkalommal került kiosztásra a GPwA (Green Printworld Award) Nyomdavilág Zöld díj azok között a nyomdaipari szereplők között, akiknek előremutató környezettudatos gondolkodásmódja és a fenntarthatóság iránti elkötelezettséget tanúsító intézkedései példaértékűek.

Fontos szerepet játszik a díj odaítélésekor az alapanyagokkal és erőforrásokkal való takarékos bánásmód, a környezetkímélő berendezések és technológiák felhasználása éppúgy, ahogyan a környezeti célok és programok megvalósulása, annak külső és belső kommunikálása is.

Kiemelt szerepet kapnak a CSR (a vállalat társadalmi felelősségvállalása), valamint környezetközpontú irányítási (pl. ISO 14001) rendszer megléte, működtetése.

Az elbírálás főbb szempontjainak figyelembevételével a díj odaítéléséhez helyszíni audit keretében történt megtekintés és benyújtott pályázati anyagaink alapján a Dürer Nyomda Kft. 2017-ban ismételten kiérdemelte a rangos elismerést.

Köszönjük munkatársainknak odaadó, áldozatos munkáját és körültekintő környezettudatos kiállását, melyek évről-évre lehetővé teszik, hogy a Dürer Nyomda Kft megfelelhessen a maga elé kitűzött környezetvédelmi céloknak is.