A Superbrands a Dürer Nyomdát újra a legkiválóbb üzleti márka díjával jutalmazta. Köszönjük!

Idén kilencedik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország 14 tagú Szakértői Bizottsága a Business Superbrands Díjakat. A bizottság döntése alapján a a Dürer Nyomda Kft. elnyerte a Business Superbrands 2016 elismerést.

Büszkén és örömmel tudatjuk kedves Partnereinkkel, hogy a 2016-os évben Nyomdánk ismételten kiérdemelte e megtisztelő díjat. Ez a díj méltó elismerése módszereink és munkánk eredményének, üzletfeleinkért és a minőségi könyvek gyártásában tett erőfeszítéseinknek. Nyomdánk 81. éves fennállásához és a gyulai nyomdászat 160 éves hagyományaihoz híven továbbra is azon dolgozunk majd site, hogy korszerű és hatékony nyomdászati megoldásainkkal jobban kiszolgálhassuk megrendelőink igényeit és színvonalas kiadványok kerülhessenek ki a kezünkből.

Magyarországon 2004-ben indult a nemzetközi Superbrands program, melynek vitathatatlan sikerét jelzi, hogy 2016-ban tizenkettedik alkalommal a legkiválóbb fogyasztói márkák, kilencedik alkalommal a legkiválóbb üzleti márkák részesülnek díjazásban. Mára a Superbrands nem csak a marketing és kommunikációs szakma igazodási pontjává vált, hanem a széles nagyközönség számára is ismert védjegye lett.

A független szakemberekből álló zsűri, a Bisnode adatbázis, valamint jelentős hazai szakmai kamarák és szövetségek ajánlásainak segítségével döntenek arról, hogy mely üzleti márkák viselhetik a Business Superbrands védjegyet.

Az elismerés célja, hogy irányt szabjon a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára, és példát mutasson a hazai márkáknak a sikeres márkaépítéshez.

Az elismerés újbóli elnyerését köszönjük a Dürer Nyomda minden munkatársának, elhivatott szakemberének.

 

Superbrand 2016 tanusítvány!